Dysthymia

Itt vagyok 41 évesen, van egy csodálatos családom (kedves feleség, okos, aranyos gyerekek), szép nagy lakásom, munkám, amiben jó vagyok, és amivel nagyon jól is keresek - és mégis (majdnem) állandóan szomorú vagyok, semmihez sincs igazán kedvem, semmi sem tud lekötni. Még pár év, aztán megöregszem, akkor meg már végképp késő lesz, és majd verhetem a fejemet a falba, hogy nem is éltem igazán, amikor még megtehettem volna. Erről gondoltam most blogot írni.

Legutóbbi hozzászólások

Látogatók

2010.08.28. 09:16 Groix

Sarkvidék 1. – A társaság problémája

Miután eldöntöttem, hogy megyek a Sarkkörön túlra, hirtelen aktuálissá vált a kérdés, hogy kivel is menjek oda.
 
1. Eszter. Öt kérdeztem meg elsönek, de kapásból nemet mondott, arra hivatkozva, hogy idén már nem maradt több szabadsága. Ez tényszinten talán igaz is, de nyilván nem ez a valódi ok.
 
2. Barbara. Igazából ideális társaság lenne minden szempontból. Öt azonban már nyáron is hívtam, de nem jött. Nem fogom újra felvetni, pláne nem fogok könyörögni neki, semmi szükségem egy újabb elutasításra.
 
3. Örömlány. Ha ö valóban az, aminek mondja magát (sokakkal ellentétben én soha nem kételkedtem ebben – igaz, én Letícia növért is valóságosnak hittem, úgyhogy ez nem sokat jelent), akkor valószínüleg meg lehetne vele beszélni egy látogatást méltányos ellentételezés fejében. A baj az, hogy félek töle. Egyrészt a blogján olyan magas mércét állít fel (mind a fizikai paramétereket, mind a szex spiritualitását illetöen), aminek egész biztos nem tudnék megfeleni, így aztán végig kisebbségi érzéssel és szorongással lennék tele, amitöl az egészet megette a fene. Másrészt pedig Örömlánnyal túlságosan is hasonlítunk egymásra. Tartok töle, hogy még képes lennék beleszeretni - úgyhogy inkább elkerülöm a vele való személyes találkozást.
 
4. Lappok. Vén betyár azt javasolja, hogy ne vigyek senkit, hanem ismerkedjek össze a helyiekkel. Ez a legrokonszenvesebb változat. A baj csak az, hogy jobban belegondolva még soha senkit sem tudtam elcsábítani az életben – vagy engem csábítottak el (ez sajnálatos módon túl ritkán fordult elö), vagy Interneten leveleztem le a lányokkal, hogy mi és hogy legyen.
 
5. Akárki. Meghirdetem az Index Fórumban, hogy lehet velem jönni. Na, ez hülységnek tünik.
 
6. Senki. Elmegyek egyedül, ugyanazt teszem, amit nyáron: Olvasok, elmélkedem magányosan a lakásban, a tengerparton vagy a hegyekben. Ez tünik most messze a legvalószínübb forgatókönyvnek. Nem is rossz, így utólag visszagondolva is azt mondom, hogy jó volt akkor az a három hét.
 
 

 

21 komment

Címkék: szex norvégia prostitúció eszter


A bejegyzés trackback címe:

https://dysthymia.blog.hu/api/trackback/id/tr52253767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.28. 10:43:49

Magas mércét fizikai paraméterek (paraméretek) tekintetében!? Mire gondolsz?
A továbbiakon is vitatkoznék, talán...

Groix · http://dysthymia.blog.hu 2010.08.28. 10:58:58

@örömlány: "Van ugye a kicsike, ami akkor is kicsi marad, ha felizgatott állapotba kerül, és sajnos messze van a normál mérettől, közelebbről vizsgálva is csak kb. 13 cm."

Úgy tünik, a paraméret egy igen árulkodó freudi elszólás volt a részemröl. :-) De azért inkább kijavítottam.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.28. 10:59:50

@Groix: Ezt nem én írtam, idéztem egy könyvből, jelöltem is a forrást.:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.28. 15:57:18

Hoppá, és ha Leti igazi lenne, meghívnád? :)
Örömlány, hány, nem vmi jó politika, ha kilenseket akarsz szerezni, h félelmet keltesz bennük, nem felelnek meg eléggé ... :P

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.08.28. 16:21:00

@Gloria Mundi: Bizony, meg is ijedtem e poszt olvastán...

Groix · http://dysthymia.blog.hu 2010.08.28. 22:44:51

@Gloria Mundi: Letivel jól el tudnék beszélgetni mindenféléröl, többek közt a vallás témakörében.
Szerintem jól megértenénk egymást, el tudnék vele tölteni pár napot. Neki is jót tenne, hogy tényleg elvonulhasson valahova, ahol nem fut össze régi és új ismerösökkel. Ez tehát amellett szólna, hogy elhívjam Norvégiába.
Márészt viszont most, hogy azt látom, hogy még egy olyan remek srác sem kell neki, mint Ricsi, nem mernék semmiféle erotikus kalanddal próbálkozni vele kapcsolatban.
Csak beszélgetnénk esténként, vacsoráznánk, esetleg együtt zsolozsmáznánk, aztán menne ki-ki a maga ágyába.
De jól érezné magát velem, azt mondaná, hogy egy kedves embert ismert meg a személyemben. :-)

rozsdafarku 2010.08.30. 09:04:31

@Groix: Nem, ne vigyél senkit.Hagyd magad elcsábítani...Ott Te leszel az ismeretlen, titokzatos, magányos idegen.Nyitottnak, befogadónak kell lenni, lazán, nem kihívóan, nem görcsösen, nem akarni, csak elfogadni, felismerni a lehetőséget / a nők nagyon értik, tudják ezt/, ha meg nem jön össze, semmi baj, életbe lép a 6. pont.
Egyébként Leticia nővér illene hozzád a legjobban.:D
Barbi nak ne könyörögj, Örömlánytól meg ne félj!

És az asszony mit szól?

rozsdafarku 2010.08.30. 09:10:44

@rozsdafarku: Még valami.Nem kívánom neked, hogy úgy járjál, hogy egy korábban ideális vagy elméletben megfelelő társban csalódjál.Jártam úgy néhányszor, hogy az a futó, lopott órákban csodálatos szerető 24 vagy 48 óra elteltével, nem is beszélve napokról, elviselhetetlenné vált.

Groix · http://dysthymia.blog.hu 2010.08.30. 09:37:47

@rozsdafarku:
Köszönöm szépen, ezek bölcs gondolatok.
Igyekszem megfogadni - racionálisan tudom, hogy teljesen igazad van, és így kell(ene) tennem, de nem könnyü elhatározásra megvalósítani a lazaságot. :-)

Az "asszony" igyekszik erejéhez mérten támogatni engem. Most már azt mondja, hogy ha szeretném, akkor kijön hozzám pár napra. Ezzel a kedves felajálással valószínüleg élni is fogok. :-)

Csak az a furcsa (bár a térképet jobban megnézve érthetö), hogy oda felutazni nehézkésebb, drágább és több idöbe telik, mint Magyarországra elrepülni. Szóval így egy nap odaút, (mondjuk) két nap ottlét, egy nap hazaút - nem lesz neki túl kényelmes, ha tényleg eljön.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.08.30. 15:07:09

@Groix: szerintem a részéről nagy "szeretetáldozat", ha megy, mindenképp elfogadnám a helyedben. Más tészta, hogy én pereputtyostul mennék a zemberrel :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.08.30. 21:15:27

@Groix: Én nem hiszem, h Letinek nem kell Ricsi, sztem nagyon is kell neki, csak a prof is kéne, ez meg így túl sok, ugyebár, ha az ember lánya nemrég apáca volt. :)

rozsdafarku 2010.08.31. 09:03:38

@Groix: Bocs, már megint, rossz szokásomhoz híven pontatlanul fogalmaztam.
Lazán= természetesen.Természetesen nem lehet görcsösen várni a pllanatot, hogy mikor akar vki elcsábítani.
Olyan, mint a sakk: sohasem azért kezdesz sakkozni, hogy győzzél, hanem a játék kedvéért, öröméért /persze a végső cél rejtetten, burkoltan, fegyelmezetten, lazán, természetesen a győzelem/.
Természetesnek KELL lenni, mint monden másban, a görcsölés, a hazugság, a színjáték visszaüt, leblokkol.@Gloria Mundi: Mindent vagy semmit?Nem lehet mindenkit megszerzni - de azért törekedni kell rá.:P

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.01. 14:55:00

@vén betyár: előző életemben, mielőtt anyaként reinkarnálódtam, ebből (is) szigorlatoztam :)
Szerintem jelen esetben nem játszma a felajánlás.

vén betyár 2010.09.01. 15:09:05

@21 hónap: Nem, ez most tényleg komoly!

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.01. 15:17:48

@vén betyár: mire érted, hogy "ez"?
Egyébként igen, olvastam.

vén betyár 2010.09.01. 15:45:54

@21 hónap: Komoly, hogy kivel megy.Legutóbb arról is szó volt, hogy meglátogatja a felesége.
Tudom, hogy olvastad = olvastam nálad.
Vajon B. most Groixnál lesz?Viszi magával?Kicsoda, micsoda B.?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.01. 16:01:27

Komoly? Komoly, hogy kivel megy? Egyáltalán nincs jelentősége. Egyedül születünk meg, és egyedül vagyunk, mikor lecsukódik a szemünk. Ez a komoly. A kettő közötti időt pedig igyekszünk kellemesen eltölteni. Ez sokkal kevésbé komoly.

vén betyár 2010.09.01. 16:13:28

@21 hónap: Megadom magam!Annál is inkább, mert
1, ugyanez a véleményem,
2, korábban is azt javasoltam, hogy 1-edül menjen.
De azért ha a felesége meglátogatná, az azért elég SZÉP és Kedves és ÖRÖMTELI lenne.És fárasztó.Neki.Mármint a feleségének.Groix már tudalalatt hárít: "hosszú, nehéz út."Vagy elismer?

Groix · http://dysthymia.blog.hu 2010.09.01. 18:12:04

@vén betyár: Komoly volt a kérdésfelvetés, és azt is komolyan gondoltam, hogy igyekszem megfogadni az (aug 30-i) tanácsodat.

Ha jön is a feleségem, az legfeljebb 2-3 napot jelent, úgyhogy még ebben az esetben is zömmel "egyedül" leszek.

B-t nem viszem magammal, de az Iriver Story ideális társaságnak ígérkezik egy ilyen útra. :-)

vén betyár 2010.09.02. 07:18:24

@Groix:Köszönöm a választ, érezzétek jól magatokat és egymást vmint jó olvasgatást.:D
A továbbiakban meg nyitottan, lazán, bocs! - természetesen!:D