Dysthymia

Itt vagyok 41 évesen, van egy csodálatos családom (kedves feleség, okos, aranyos gyerekek), szép nagy lakásom, munkám, amiben jó vagyok, és amivel nagyon jól is keresek - és mégis (majdnem) állandóan szomorú vagyok, semmihez sincs igazán kedvem, semmi sem tud lekötni. Még pár év, aztán megöregszem, akkor meg már végképp késő lesz, és majd verhetem a fejemet a falba, hogy nem is éltem igazán, amikor még megtehettem volna. Erről gondoltam most blogot írni.

Legutóbbi hozzászólások

Látogatók

2010.05.17. 11:00 Groix

Második erotikus masszázs élményem

Másfél vagy két évvel az előző történet után tettem egy újabb kísérletet. A fényképei alapján értelmesnek tűnő, rokonszeves lányt kerestem fel, aki „pszichedelikus masszázs”-t hirdetett.

Annamáriának hívják, jelenleg is aktív, saját honlapja is van - de nem linkelem be, mert nincs rá különösebb okom, hogy reklámozzam.
 
Lehet, hogy ott követtem le az első hibát, hogy SMS-ben egyeztettem vele ahelyett, hogy felhívtam volna. Mindenestre akár emiatt, akár más okokból, a hangultat személytelen, már-már hivatalos volt.
 
Van kérdesed? / Hát... nincs. / Rendben. Itt a törülköző, arra találod a fürdőszobát.
 
Az egyeztetés során azt írta, hogy a masszázst fehérneműben végzi.
Definíció kérdése. Mindenesetre egy fekete short-szerűségben volt, a biciklisták hordanak ilyen, térd felett végetérő, combhoz simuló nadrágot. Felül meg egy top volt rajta, egy csík talán azért kilátszott a hasából a két ruhadarab között.
 
A masszázs alatt keleti zene szólt, maga a masszázs pedig nagyon jó, ellazító, meditiatív volt.
Annamária nem szólt közben egy szót sem, de ez nem is hiányzott.
Majd idővel rátértünk az erotikus részre. Furcsa volt, mert a lábam közt térdelve annyira lehajotta a fejét, hogy semmit sem láttam az arcából, csak a haját nézhettem. A két karját a füle a vonalában nyújtotta elöre, hogy elérjen. Na, nem mintha Csilla mesterkélt mosolya hiányzott volna, de egy pici személyességet azért értékeltem volna, valami apró jelét, hogy egy másik ember is jelen van a szobában rajtam kívül. Azt tisztáztuk előre, hogy nem szabad simogatni, de valami kontaktusnak mégiscsak örültem volna annak kapcsán, ahogy kezdett nekem jó lenni. Jobb híján óvatosan hozzáértem a nagylábujjammal a lábszárához, ahogy ott térdelt előttem. Olyan hevesen rántotta el magát, hogy többet nem próbálkoztam semmivel.
Maga az erotikus masszázs része elég változatos volt, erre nem lehet semmi panaszom. Később találtam egy erotikus masszázsról szóló könyvet, ahol megtaláltam szóról szóra ennek a technikának a leírását.
A különféle érintések, húzások, tekerések meghatározott számban és ritmusban követik egymást - ennek bizonyára van valamiféle mélyebb spirituális, misztikus jelentösége. Jó annak, aki tudja értékelni az ilyesmit, én sajnos nem vagyok erre különösebben fogékony.
Itt sem éreztem, hogy olyan nagyon különleges lett volna a dolog orgazmus része. Viszont meg kell hagyni, hogy maga a masszázs tényleg nagyon jó volt.
Utána megkínált egy pohár vízzel.
A szolgáltatók elemzésével foglalkozó oldalakon az egekbe magasztalják őt, úgyhogy valószínüleg a maga kategórájában a legjobbak között lehet.
Ha valaki nyitott az ilyen jóga, tajcsí meg hasonló dolgokra, annak kifejezetten tudom ajánlani (lányokat is vállal).
Én mindenestere nem tervezem, hogy visszamenjek hozzá.
Igaz, azóta állítólag már lehet simogatni, és prosztatamasszázzsal is bővítette a repertoárt, úgyhogy talán... Nem, mégsem, nem térek vissza hozzá.
 
 
 
 
---

7 komment · 1 trackback

Címkék: masszázs erotikus masszázs


A bejegyzés trackback címe:

https://dysthymia.blog.hu/api/trackback/id/tr882009488

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Második erotikus masszázs élmény 2010.05.17. 16:53:02

A tisztelt blogíró, akiről már született is bejegyzésem, közkinccsé tette második kalandját: ezúttal pszichedelikus ruhába bújtatott szolgáltatót választott. Valószínűleg a fél világ elomlik az ilyesmin és sokakat meggyőz szolgáltatásával e hölgy, azér...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.17. 11:37:52

Furcsa ez a masszázs dolog. Én még rendesen is csak 1x voltam életemben ... :)

vén betyár 2010.05.17. 11:54:09

Soha eszembe sem jutott az erotikus masszázst, mint szolgáltatást igénybe venni.Ahogyan írtad: személytelen.
Életidegen, elidegenítő, taszító - gondolom én.
Amilyen szívesen veszem, jólesik egyenrangú, szerető társtól, partnertől, olyan taszító így.
Tárgyilagosan leírtad, megismertettél vele, vhogy így képzeltem el.Köszi, én nem kérek belőle!

Groix · http://dysthymia.blog.hu 2010.05.17. 12:02:58

@Gloria Mundi: Furcsa, persze... Nem is állítom, hogy jó, vagy hogy ki kell próbálni, csak leírom az érzéseimet, gondolataimat.
A neten lehet csomó beszámolót olvasni, de azokat jobbára olyanok írják, akik már elkötelezett hívei az ügynek, és legfeljebb azt vitatják meg, hogy az egyik vagy a másik szolgáltató-e a jobb.
Én viszont igyekszem többé-kevésbé tárgyilagos külsö szemlélöként leírni, amit tapasztaltam (persze nyilván a semlegesség szándéka is egyfajta elfogultság).

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.17. 16:10:37

@Groix: Nincs ezzel semmi baj, érdekes beszámolók. De tényleg különös műfaj, nagyon egyoldalú. A rendes masszázsban is van 1 kis erotika, bár nem sok, ill. akár lehetne, ha ... Sokmindentől függ.
Ha jól értem, te csak Mo-on próbálkozol ilyen szolgáltatással, ennek van vmi oka?

Groix · http://dysthymia.blog.hu 2010.05.19. 18:16:07

@Gloria Mundi: Csak Magyarországon. És ott sem olyan sokszor, az eddig leírtakon kívül még két történetem van, és könnyen lehet, hogy nem is lesz több.
Számos oka van, hogy miért csak odahaza próbálkozom, az egyik talán az, hogy mégiscsak otthonosabb a saját nyelvemen, a saját kultúrámból származó emberekkel kommunikálni.

Joske 2010.06.07. 19:27:42

Az erotikus masszázsnak semmi köze nincs a masszázshoz, és a lányok nagyrésze nem hogy nem tanúlta de még életében nem járt masszőrnél.